WK voetbal 2018: nieuwe groepen bekend

De eindronde van het WK voetbal 2018 wordt zeer goed voorbereid. Het gaat dan ook om een toernooi dat wereldwijd alle aandacht trekt. Op 1 december 2017 vond in Moskou de loting plaats voor de 8 nieuwe groepen van telkens 4 landen die tegen elkaar spelen. De hele voetbalwereld keek uit naar die loting. In groep A zitten Rusland, Saoedi-Arabië, Egypte en Uruguay. Groep B omvat Portugal, Spanje, Marokko en Iran. Frankrijk deelt groep C met Australië, Peru en Denemarken. Met Argentinië in groep D naast IJsland, Kroatië en Nigeria wordt het alvast spannend.

Groep E telt landen als Brazilië, Zwitserland, Costa Rica en Servië. Groep F verzamelt landen als Duitsland, Mexico, Zweden en Zuid-Korea. De voorlaatste groep, groep G, biedt plaats aan België, Panama, Tunesië en Engeland. In de laatste groep, groep H, zitten landen als Polen, Senegal, Colombia en Japan. Als u tot een van de vele voetbalfans behoort, keek u vast ook uit naar de loting die onlangs in Moskou gebeurde. De indeling van de groepen licht een tip van de sluier op, welke landen tijdens het wereldkampioenschap tegen elkaar zullen spelen.

Kansberekening

Nu de 8 nieuwe groepen van telkens 4 landen die tegen elkaar spelen, bekend zijn, wordt het zeer interessant om aan kansberekening te doen. Als liefhebber van gokken op sportweddenschappen via een van de vele aantrekkelijke goksites, zal er nu een glimlach op uw gelaat verschijnen. U hebt nu de gelegenheid om op basis van uw grondige kennis van voetbal, de kansen van de verschillende landen te berekenen. Het uitpluizen van de sportberichten inzake voetbal zal u vast en zeker helpen, om net als onze voetbalhelden uitstekend te scoren.

Of u nu gratis wedt of ervoor kiest een deel van uw centen in de resultaten van de sportwedstrijden te investeren, u zal altijd een mooie tijd beleven. Net na de loting liggen alle kansen nog voor het grijpen. Sommige landen zoals Argentinië en Brazilië zijn echter rasechte voetbalkampioenen. Iedereen kent hun potentieel. Als de landen zelf hun kansen berekenen, nadat ze de teams kennen, waartegen ze zullen spelen, is het hek helemaal van de dam. Elk land weet wat het waard is en kan op basis van voorbije ervaringen wel inschatten, wie waar in de ranglijst zal eindigen.

Balletjes beslissen over de kansen van de toekomstige WK winnaar

Net zoals in een echte loterij, beslissen onschuldige balletjes over de gang van zaken betreffende de teams die tegen elkaar zullen spelen tijdens de eindronde van het WK voetbal. Meer in het bijzonder gaat het om de onschuldige handen die de balletjes mogen trekken. Bij het WK voetbal 2018 is die eer weggelegd voor oudgedienden uit de voetbalwereld met naam en faam zoals Laurent Blank, Gordon Banks, Café, Fabiola Cannavaro, Diego Maradona, Carles Puyol, Diego Forlan en Nikita Simonyan. Deze oudgedienden beslissen over de kansen van de toekomstige WK winnaar.

Wanneer een land door de speling van het lot in een groep met een zeer sterke tegenstander terechtkomt, dan wordt de uitkomst van de wedstrijden al een beetje meer zichtbaar. De balletjes rollen in alle vrijheid alle kanten op. Dan komt het moment van de waarheid. Een van de balletjes wordt gegrepen. De naam van het land wordt zichtbaar. Als alle namen bekend zijn, kijken de landen naar elkaar. Het competitiegevoel stijgt.

De eerste gesprekken komen stilaan op gang

Stilaan komen de eerste gesprekken over het wereldkampioenschap voetbal op gang. Er wordt steeds vaker over de toekomstige winnaar gespeculeerd. Allerlei namen circuleren. De rasechte fans van de diverse landen zijn ervan overtuigd dat hun favoriet deze keer zal winnen. Er worden allerlei plannen gesmeed. Iedereen die het WK wil zien, zorgt ervoor dat dat ook effectief zal gebeuren. De goksites bieden voor elk wat wils. Door met familieleden of vrienden over het prestigieuze toernooi te praten, worden banden aangehaald. Het gemeenschappelijk thema verenigt wereldwijd vele fans. Koning voetbal is duidelijk aan zet. Het wereldkampioenschap zet een hele wereld in beweging en beweegt de hele wereld. Het WK voetbal is een feestelijk gebeuren. De beste gokkers doen er alles aan om hun oren goed open te houden tijdens de eerste gesprekken. Ze kunnen nu hun inzichten nog meer verscherpen.

Nieuwe groepen, nieuwe kansen

Gelukkig worden er met elk wereldkampioenschap voetbal tijdens de verplichte loting nieuwe groepen gecreëerd. Zo blijft het grote voetbalfeest altijd voor nieuwe verrassingen zorgen. De kaarten voor de deelnemende landen dienen telkens opnieuw te worden geschud. Nieuwe groepen bieden nieuwe kansen. Als we in ons leven de omstandigheden wijzigen, dan scheppen we voor onszelf meer en / of andere mogelijkheden. We hebben altijd de kans om het tij te doen keren. Als er verbeteringen mogelijk zijn, kunnen we altijd veranderingen aanbrengen. Wat het WK voetbal 2018 betreft, de groepen zijn gevormd, het spel kan beginnen.

Laat de bal maar rollen

Het aftellen naar het WK voetbal 2018 kan beginnen. Alle voetbalminnende harten kloppen een tikkeltje sneller. Laat de bal maar rollen. De eindronde is voor iedereen welkom. Alle voetballiefhebbers hebben hun kalender voor het toernooi gemarkeerd. Het publiek koestert hoge verwachtingen. De voorvreugde is enorm en groeit steeds meer. Even wordt er terug naar de prestaties uit het verleden gekeken. De winnaars van eerdere edities komen weer een tijdje in de schijnwerpers. Dan wordt de bladzijde voorgoed omgedraaid. Een nieuw voetbalhoofdstuk dient zich aan. De deelnemende landen bereiden zich nu allemaal goed voor.

Alle 32 teams willen schitteren. De beste teams uit elke groep komen telkens een ronde verder. Steeds opnieuw valt er een team af. 1 ster zal uiteindelijk aan de voetbalhemel fonkelen. Die ster zal uiteindelijk licht in de duisternis brengen. De winter komt eraan, maar de gedachte aan de zomer van 2018 met het WK voetbal, zorgt voor warme gevoelens. Van half juni tot half juli 2018 zal alles om voetbal draaien. Iedereen kan ervan genieten. Samen voetbal kijken, is een waar genot.