Verhoogde Quoteringen

Geen berichten gevonden

Verhoogde Quoteringen

Bookmakers of gokoperatoren leggen hun spelers graag in de watten en dit is des te meer zo voor nieuwe spelers. Zij mogen bij de meeste gokoperatoren niet alleen genieten van welkomstbonussen, maar meestal ook van verhoogde quoteringen. Verhoogde quoteringen zijn eigenlijk een vorm van gratis weddenschappen. Maar hoe zitten die begeerde verhoogde quoteringen of odds nu eigenlijk in elkaar?

Verhoogde quoteringen, ook wel enhanced odds genoemd in het Engels, worden zoals reeds vermeld meestal aangeboden aan nieuwe spelers maar bepaalde bookmakers bieden ze ook aan aan bestaande spelers. Vaak is het zo dat verhoogde quoteringen enkel op een specifiek evenement of toernooi worden aangeboden en moet de speler er binnen een bepaalde tijdslimiet van gebruikmaken. Win je jouw weddenschap op een evenement waarbij er verhoogde quotering wordt aangeboden, dan krijg je meestal jouw inzet terug en ontvang je de winst in de vorm van een gratis bonus die je kan inzetten op andere evenement. Verlies je jouw weddenschap, dan heeft de verhoogde quotering vaak tot resultaat dat je jouw inzet terugkrijgt in de vorm van een bonus. Dit is waarom er eerder werd aangehaald dat verhoogde quoteringen vaak de vorm aannemen van een gratis weddenschap. Maar net als gratis weddenschappen zijn er aan verhoogde quoteringen voorwaarden verbonden en doe je er goed aan om zeker en vast de kleine lettertjes met de algemene voorwaarden goed door te nemen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Bij wedonline.be vind je de meest interessante promoties van Belgische bookmakers op een enkele plaats terug, dit met de meest up to date informatie over bepaalde sportevenementen en promotiecodes over de verschillende gokoperatoren heen. Je kan de voor jouw meest passende weddenschap uitpikken en deze vergelijken met quoteringen die worden aangeboden door concurrenten. Dit maakt online sportwedden zoveel eenvoudiger en kan jij je volledig concentreren op het behalen van gigantisch hoge winsten!

Online goksites

De populariteit van online sportweddenschappen in België blijft maar groeien. Belgen zijn ware sportfanaten en ons land kent heel wat getalenteerde sportfiguren die natuurlijk een grote achterban hebben. In tegenstelling tot veel andere landen is het niet enkel voetbal die populair is, maar ook andere sporten zoals wielrennen en basketbal. Deze elementen, gecombineerd met het gegeven dat het in de mens zit om zijn gelijk te willen halen, creëren de ideale omgeving voor gokoperatoren of bookmakers om spannende sportweddenschappen aan te bieden met de meest competitieve quoteringen of odds. Wat is er nu niet leuk aan wedden op je favoriete ploeg, je favoriete atleet of je favoriete sportevenement en er ondertussen geld mee verdienen?

De markt voor online sportweddenschappen is miljoenen waard en om dit in goede banen te leiden treedt de Belgische overheid regulerend op. Sinds eind de jaren ’90 zijn sportweddenschappen en kansspelen in het algemeen in België dan ook legaal en wordt dit dus juridisch geregeld. Er werd een autoriteit voor kansspelen in het leven geroepen, nl. de Belgische Kansspelcommissie. Deze laatste is verantwoordelijk voor het toekennen van licenties aan gokoperatoren of bookmakers die aan alle wettelijke vormvoorschriften voldoen. Wanneer een gokoperator over dergelijke licentie beschikt, kan je als speler gerust op je twee oren slapen. Je kan er immers van uitgaan dat je niet het slachtoffer zal worden van fraude of dat je gegevens en geld in verkeerde handen zullen terechtkomen. De gokoperatoren waarnaar wordt verwezen op wedonline.be beschikken allen over een licentie van de Belgische Kansspelcommissie en zijn dus volledig conform de wet.

Het mechanisme van sportweddenschappen

Wil je graag online wedden en heb je een bookmaker op het oog, dan zal het je meteen opvallen dat gokoperatoren heel wat sporten aanbieden waarop gegokt kan worden. Van wielrennen tot curling, van badminton tot paardensport. Ook kan je gokken op internationale liga’s zoals bijvoorbeeld de Engelse Premier League voetbal. Heb je een sport en een evenement op het oog, dan zal je nadat je hierop hebt geklikt zien dat er een enorme hoeveelheid mogelijke weddenschappen worden aangeboden door deze gokoperatoren. Stel je bent een wielerfan en je wilt inzetten op de Ronde van Italië. Dan zal je bijvoorbeeld weddenschappen terugvinden waarbij je kan inzetten op de winnaar van de 11de etappe, de snelste tijdsrit, de gele trui drager, de winnaar van de ronde,… Wil je wedden op een tennistoernooi zoals het beroemde Londense toernooi, dan zal je bijvoorbeeld kunnen wedden op de winnaar van het enkelspel vrouwen, de winnaars van het dubbelspel mannen, de winnaar van een eerste set in een wedstrijd tussen twee atleten, het aantal tie-breaks, enz. Er zijn kortom zoveel mogelijkheden om je kennis te bewijzen en je pronostieken te plaatsen.

Ongeacht op welke sport je gaat wedden, zal je bij elke weddenschap een quotering zien. Een quotering of ook wel odds genoemd geeft aan hoeveel winst een bepaalde weddenschap je zou kunnen opleveren. Gokoperatoren leggen een quotering voor die is gebaseerd op ingewikkelde wiskundige kansberekeningen. Quoteringen worden doorgaans live aangepast terwijl een evenement aan de gang is en om deze reden is het ook interessant om live te wedden.

Promoties voor nieuwe spelers

Elke sportliefhebber heeft wel een favoriete ploeg of favoriete atleet wiens prestaties of gedrag je vaak min of meer kan inschatten. Het plaatsen van sportweddenschappen is voor fervente en competitieve sportfanaten de ideale manier om hun kennis om te zetten in winst. Er zijn in België heel wat gokoperatoren actief en je hebt dan ook online een zeer groot aanbod. Elk van deze gokoperatoren biedt interessante bonussen, promoties en zelfs verhoogde quoteringen voor nieuwe spelers aan. Als nieuwe speler is het niet eenvoudig om deze verschillende gokoperatoren met elkaar te vergelijken. Welke gokoperator biedt de grootste welkomstbonus aan? Welke gokoperator biedt nieuwe spelers verhoogde quoteringen of odds aan? Al deze informatie kan zeer overweldigend zijn en daarom kan je op wedonline.be de beste quoteringen, promoties en bonussen van de verschillende gokoperatoren met elkaar vergelijken om zo de voor jou meest optimale keuze te maken. Zo verlies jij geen tijd en kan je er zeker van zijn dat je de beste keuze hebt gemaakt!