Jaar pas begonnen. Geruchtenmolen van mercato draait al

De eerste dagen zijn nog maar net van de jaarkalender afgescheurd en de geruchtenmolen betreffende de mercato komt al op gang. Het nieuwe jaar staat niet stil. Er hangen veranderingen in de lucht. De geruchten verspreiden zich met het allergrootste gemak. De voetballers kijken met grote ogen naar de kansen die zich kunnen voordoen. Er ontstaan opnieuw tal van mogelijkheden voor de spelers. Allerlei scenario’s worden er in de hoofden van de topsporters afgespeeld. Toekomstplannen worden gesmeed. Het nieuwe jaar belooft weer spannend te worden. Volgt u de sportberichten betreffende voetbal op de voet via een van de websites voor online weddenschappen, dan zal u vast en zeker al enkele geruchten hebben opgevangen. Voetbal is nu eenmaal een sport die leeft bij het grote publiek. U doet er uw voordeel mee. Uw voetbalkennis neemt toe. Bent u fan van online wedden, dan investeert u eveneens in uw toekomst. Een betere voorbereiding zorgt voor betere financiële resultaten.

Slechts een van de nieuwe geruchten: Barca wil Coutinho

Een van die nieuwe geruchten van 2018 is dat Barca zeer geïnteresseerd is in Philippe Coutinho. Liverpool is echter niet van plan Coutinho zomaar te laten gaan. Het mogelijke prijskaartje voor de transfer van Coutinho van 180 miljoen euro doet vermoeden dat het gerucht niet zomaar werkelijkheid wordt. Er moet een hoge prijs betaald worden. Voor wat hoort wat. Barca is gewaarschuwd. Er wordt ook gefluisterd dat Toni Kroos aan Manchester United zal verkocht worden. Real Madrid wil namelijk geld inzamelen om Neymar binnen te halen. Kroos moet dus eerst geld in het laatje brengen. De voetbalwereld is hard en de mercato is ongenadig. Er staat veel geld op het spel. Een ander gerucht doet de ronde dat Chelsea nog deze maand Arturo Vidal van Bayern München wil afsnoepen. Het stopt niet bij deze geruchten. Manchester United zou Andre Gomes van Barcelona willen overnemen. Messi zou de wens uitgedrukt hebben dat Dele Alli het team van Tottenham verruilt voor het team van Barca. Voorlopig blijft het allemaal bij geruchten maar de voetbalwereld voelt de spanning stijgen.

Er waait een nieuwe wind door de voetbalvelden

Met een nieuw jaar maken vele mensen ook nieuwe plannen. Ze putten nieuwe moed uit de start van een nieuw kalenderjaar. Het oude wordt achtergelaten en er wordt plaats geruimd voor het nieuwe. De kaarten worden opnieuw geschud. De voetbalwereld ontkomt niet aan deze bewegingen. Er waait weldra een nieuwe wind door de voetbalvelden. Als liefhebber van online wedden op sportwedstrijden wil u zeker en vast ook weten of u uw resultaten kan verbeteren. Misschien krijgt u bij het lezen van de sportberichten, wel nieuwe inzichten in de kansen van de verschillende voetbalteams en gokt u op een andere manier. Het is nooit te laat om te leren. De verschillende geruchten betreffende de mercato die nu al de ronde doen, zijn slechts de voorbode van een nieuw en spannend voetbalseizoen. Sommige geruchten zullen steeds sterker worden en uiteindelijk tot de voetbalrealiteit behoren. Andere geruchten zullen een stille dood sterven. Op dit moment kan het nog alle kanten uit.

Waar rook is, is vuur

Toch moeten we de meest recente transfergeruchten niet onderschatten, want waar rook is, is vuur. Geruchten ontstaan niet zomaar. Het is heel interessant om de geruchten van naderbij te onderzoeken en het waarheidsgehalte ervan te peilen. De verschillende voetbalteams doen er immers alles aan om hun waarde te versterken. Ze werpen het juiste lokaas uit om een heel grote vis te vangen. Ze willen allemaal een zegevierend kampioen worden. De aanwinst van een zeer getalenteerde speler kan de toekomst van een team er volledig anders laten uitzien. Het kan dag en nacht verschillen. Aangewakkerd door de passie voor voetbal, laait het vuur hoog op. De mercato zorgt steeds voor een ongeziene stoelendans. De spelers passen zich snel aan. Waar verandering is, is ook groei. Stilstand is ongewenst in de voetbalwereld, waar succes zeer gegeerd is.

Inspiratie en motivatie bij de start van een nieuw jaar

Als de mercato een zaak leert, is het wel dat niets bij het oude hoeft te blijven. We hebben allemaal de kans gehad om het oude jaar te evalueren en aanpassingen door te voeren. De nieuwjaarsresoluties vliegen de deur uit. We zijn allemaal vol goede wil, om het dit jaar anders en beter aan te pakken. Goede wil alleen volstaat echter niet. Bij de mercato wordt er niet alleen gepraat over veranderingen, er wordt ook effectief actie ondernomen, om de plannen te realiseren. Op die manier kan de mercato ook voor het grote publiek een bron van inspiratie en motivatie zijn. Het is goed om plannen te smeden en er ook daadwerkelijk iets mee te doen. Zo bouwen we allemaal aan een betere toekomst en oogt de wereld een stukje mooier.

Iedere stap verandert in goud

Bij de start van een nieuw jaar is alles nog mogelijk. De hoop houdt ons overeind dat we dit jaar er nog beter in zullen slagen, om onze doelstellingen te realiseren. Laat de geruchtenmolen dus maar op volle toeren draaien. Tussen de vele geruchten door, zullen nieuwe kansen effectief worden gecreëerd. De pers smeert de geruchten breed uit en de fans van voetbal kunnen hun geluk niet op. Misschien wordt hun team door de aankoop van een superster wel de topfavoriet van het seizoen. De ogen van het grote publiek fonkelen. Hoop doet leven. Wanneer alles mogelijk is, scheppen we ook nieuwe moed, om onze grenzen te verleggen. De voetballende teams doen er alvast alles aan om nog sterker voor de dag te komen. Er wordt door enkele voetbalteams met astronomische bedragen gejongleerd, om toch maar hun slag thuis te halen. Eens de kogel door de kerk is, is er geen weg meer terug. De voetballer in kwestie wordt als een heuse ster in het nieuwe team verwelkomd. Het team krijgt nieuwe zuurstof. Plots keert het vertrouwen terug dat vanaf nu iedere stap verandert in goud.