Duitsland opent Wereldkampioenschap handbal 2017

Duitsland vormt binnen enkele dagen opnieuw het decor voor het Wereldkampioenschap handbal 2017 voor vrouwen. De Duitsers waren de enigen die zich opgaven als gastland. In 1965 en 1997 was het land al eerder gastland voor het kampioenschap. Het toernooi start op 1 december en duurt nog tot 17 december 2017. Het is al de 23ste editie van het toernooi. In 2015 vond het evenement plaats in Denemarken. Noorwegen werd er kampioen. Nederland werd tweede. Roemenië eindigde op de derde plaats. De vierde plaats ging naar Polen.

Dit jaar nemen er 24 teams uit vier confederaties deel. De 24 deelnemende landen zijn: Duitsland, Noorwegen, Angola, Tunesië, Kameroen, Nederland, Denemarken, Frankrijk, Zuid-Korea, Japan, China, Zweden, Roemenië, Servië, Hongarije, Spanje, Montenegro, Slovenië, Tsjechië, Rusland, Polen, Brazilië, Argentinië en Paraguay. De landen die in de top vier eindigden in 2015, zijn er dit jaar opnieuw bij. Iedere handballiefhebber stelt zich de vraag of deze landen opnieuw hoog in de ranglijst zullen eindigen.

Voorspelbaarheid resultaten

Bent u fan van sportwedstrijden als handbal voor vrouwen en houdt u van gokken via een van de vele interessante goksites, dan zal u zeker de kalender gemarkeerd hebben voor dit wereldevenement. Wat de voorspelbaarheid van de resultaten van de 24 verschillende internationale handbalteams betreft, kan u verschillende strategieën volgen. U zou kunnen gaan kijken naar de resultaten van de handbalteams van de voorbijgaande jaren.

De beste teams uit het verleden, zullen hun glans nog niet verloren hebben. U kan ook het sportnieuws uitpluizen en meer ontdekken over de verschillende teams. Teams kunnen nieuw talent aan boord gehaald hebben. Er kan ook een nieuwe coach de leiding van het team overgenomen hebben. De samenwerking tussen de teamleden onderling kan eveneens een indicatie geven over hoe goed het team het tijdens de wedstrijden zal doen. Wanneer u uw huiswerk maakt, dan zullen uw gokresultaten zeker en vast ook positieve vruchten afwerpen.

Handbal als teamsport

De vrouwelijke sporters hebben maanden als team getraind, om hun talenten in de schijnwerpers te zetten tijdens het Wereldkampioenschap handbal dat binnen enkele dagen begint. Ze kennen elkaars gedragingen en gewoontes dus door en door. Elke speler in het team vormt een onmisbaar stukje van de hele puzzel. Alle spelers uit het team hebben geleerd volledig op elkaar in te spelen. Succes of verlies tijdens de competitie staat of valt met de kracht van het team. De spelers kunnen elkaar moed inspreken en motiveren om het beste in elkaar naar boven te halen.

De teamgeest is ontzettend belangrijk en vormt ook buiten de sport een belangrijke troef, om bergen te verzetten. Ook in het dagelijkse leven vormt eenheid tussen verschillende mensen de beste voorwaarde, om doelstellingen te realiseren. Isoleren we onszelf van anderen, dan kunnen we maar een kleine bijdrage leveren. We hebben elkaar nodig en dat wordt goed geïllustreerd tijdens het kampioenschap.

Het bedrijfsleven kijkt toe

Elke verstandige bedrijfsleider heeft eveneens oog voor de teamgeest van zijn werknemers. Tijdens de uitoefening van professionele activiteiten moeten individuen als team kunnen samenwerken. Elk individu heeft zijn unieke talenten en door de talenten van alle individuen te combineren, creëert het bedrijf een positief klimaat waar alles mogelijk wordt. De werknemers zullen er zich bijzonder goed voelen, waardoor ze beter zullen presteren. Mocht elke werknemer een eiland op zich vormen en niet in staat zijn met anderen samen te werken, dan zou het bedrijf snel de boeken moeten dichtdoen. Klanten waarderen een positief werkklimaat. Ze krijgen zo toegang tot de beste producten en dienstverlening. Wanneer het Wereldkampioenschap handbal binnenkort iedereen in zijn greep heeft, zullen ongetwijfeld vele mensen kunnen proeven van de wondere werking van de teamgeest tussen de topsporters. Er hangt een soort van magie in de lucht. Het publiek verwacht uitstekende prestaties en wordt op zijn wenken bediend.

Wie wordt kampioen?

Er kan maar een land het gouden kroontje dragen van de overwinning. Elk land hoopt dat het die eer krijgt. De tijd zal de antwoorden brengen. De landen die het vaakst worden genoemd als mogelijke winnaar van dit kampioenschap zijn: Noorwegen, Rusland, Frankrijk en Nederland. Duitsland als gastland kan ook nog voor verrassingen zorgen. Kiest u dus voor een van deze vijf landen wanneer u uw geld inzet tijdens het gokken op deze sportwedstrijd, dan verhogen uw kansen, dat u het bij het rechte eind heeft. Scoren de Noren het best, dan winnen ze voor de tweede keer op rij het Wereldkampioenschap handbal.

Slagen ze in hun opzet, dan bewijzen de Noorse sporters dat ze geen eendagsvliegen zijn. Heel Noorwegen hoopt dus dat het land opnieuw het verschil zal maken. Half december kennen we de resultaten. Het kampioenschap zorgt voor spanning en sensatie. Nog enkele keren slapen en de sporters en het publiek vinden elkaar weer terug tijdens een reeks fascinerende sportmomenten. Fans van handbal dromen van een prachtig toernooi, waarbij de hele wereld toekijkt.

Denken als een kampioen

We worden niet geboren als kampioen, we worden het door de keuzes die we telkens maken en door onze manier van denken. Sporters worden regelmatig getraind om als kampioen door het leven te gaan. De doorsneemens kan ook het denkpatroon van een kampioen ontwikkelen. Wanneer we ons voortdurend richten op verbetering en groei, dan maken we onze leef- en werkomgeving ook tot een betere plaats. Iedereen geniet van de voordelen ervan. Denken als een kampioen, betekent dat we streven naar uitstekende resultaten.

Wat we ook ondernemen, we geloven in onze kansen. We kunnen bereiken wat we willen. De combinatie tussen denken als een kampioen en als een team zorgt voor wonderbaarlijke resultaten. Niet helemaal toevallig is dat ook het motto van gastland Duitsland tijdens dit Wereldkampioenschap handbal: ‘Simply wunderbar’. De Duitsers willen een wonderbaarlijk evenement creëren. Iedereen kijkt dus met volle vreugde uit naar het wereldkampioenschap. Het belooft een mooi toernooi te worden. Het motto van Duitsland wordt warm onthaald. U kijkt toch ook naar het toernooi? Er is altijd plaats voor meer magie in ons leven.