betFIRST Gratis Weddenschap

Hoe kan je profiteren van de betFIRST welkomstbonus?

Als nieuw lid krijg je bij betFIRST meteen een mooi geschenk in je schoot geworpen. Al onze nieuwe leden kunnen namelijk profiteren van onze spectaculaire betFIRST welkomstbonus.

Dankzij deze mooie welkomstbonus krijg je zomaar gratis geld dat je kan gebruiken om op sport te wedden zonder dat je zelf in je eigen portefuille hoeft te duiken.

De betFIRST welkomstbonus wordt automatisch onmiddelijk geactiveerd van zodra je bij ons geregistreerd bent en je hoeft er verder helemaal niets voor te doen.

Stel, je wilt bijvoorbeeld een weddenschap plaatsen op een aankomende voetbalmatch. Na je registratie op onze website verdubbelen we het bedrag van je eerste storting tot maar liefst € 200! Dit wil zeggen dat als je € 150 stort je met € 300 kan spelen.

Reden te meer dus om je in te schrijven en te genieten van deze warme betFIRST gratis weddenschap!

Om in aanmerking te komen voor de betFIRST welkomstbonus moet je volgende stappen ondernemen:

  1. Schrijf jezelf in op betFIRST
  2. Maak je eerste storting
  3. Krijg direct een bonus tot maar liefst € 200

Ga vandaag nog naar de website van betFIRST en maak direct gebruik de welkomstbonus om je geluk te beproeven in een aankomende voetbalmatch of een andere wedstrijd. Hier bovenop kan je ook nog genieten van alle andere aanbiedingen en deals die we te bieden hebben. Het is 100% veilig. Met de betFIRST gratis weddenschappen worden al onze klanten in de watten gelegd, want we doen er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken en je de beste kwaliteit van diestverlening en sportweddenschappen te geven.

Hou wel rekening met volgende algemene voorwaarden waaraan de betFIRST welkomstbonus onderworpen is:

  • ons aanbod is exclusief voorbehouden aan nieuwe spelers, met slechts 1 welkomstbonus per huishouden, computer en IP-adres
  • de 100% welkomstbonus heeft een maximum van € 200 en is enkel gedig op de eerste storting in sport
  • na je registratie, heb je 24 uur de tijd om je eerste storting te maken om automatisch je bonus te krijgen. Moest je binnen 24 uur nog niets ontvangen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice via support.nl@betfirst.be
  • stortingen buiten België via NETELLER en/of Skrill komen niet in aanmerking voor deze promotie
  • alvorens een uitbetaling te kunnen uitvoeren moet je de bonus en het gestorte bedrag 2 keer doorspelen aan een minimum quotering van 1.40, geldig op alle evenementen
  • betFIRST behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op elke moment te wijzigen of te annuleren en in geval van misbruik de accounts direct te blokkeren.

Haal meer uit je betFIRST gratis weddenschap

Naast een warme welkomstbonus heeft betFIRST nog veel andere voordelen te bieden.

Wil je graag op een snelle en eenvoudige manier graag veel cash verdienen? betFIRST maakt het je gemakkelijk. Wed gewoon wanneer het volgende doelpunt in een match zich zal voordoen en maak kans om de jackpot van € 1000 te winnen. Dankzij Goal Rush kan je inzetten op 30 seconden, 1 minuut, 5 minuten of 10 minuten voordat de volgende goal gescoord wordt. Hoe kleiner de tijdspanne, hoe groter de opbrengst. Alle Goal Rushs worden afgehandeld op basis van betrouwbare bronnen van de operator die verantwoordelijk zijn voor betrouwbare live data tijdens elke wedstrijd.

Ook de Lucky Sportsclub geeft mooie voordelen. Iedereen die zich aangemeld heeft en tijdens de week minsten € 50 heeft ingezet, krijgt op maandag een gratis bet ter waarde van € 5. Maar als € 5 of € 1000 nog niet genoeg is kan je met Prono Foot iedere week het geweldige bedrag van maar liefst € 100.000 winnen!

Prono Foot is een voorspellingsspel voor sportwedstrijden dat speciaal door betFIRST wordt aangeboden. Elke week worden er namelijk roosters aangeboden waarop 15, 11 of 6 wedstrijden worden aangeboden. Het enige wat je hoeft te doen is te voorspellen wie er wint. De winnaar kan € 25.000 of € 100.000 in de wacht slepen! Vergeet wel niet voor iedere promotie de algemene voorwaarden goed door te lezen. Daarin staat belangrijke informatie die je nodig hebt om te zien of je aan de eisen van betFIRST kunt voldoen.

Live wedden op sport

Liefhebbers van sport zullen volop aan hun trekken komen bij betFIRST. Met de betFIRST welkomstbonus en de betFIRST gratis weddenschap kan je onmiddellijk inzetten op wedstrijden die live bezig zijn. Op onze sectie Live Wedden krijg je een duidelijk overszicht van alle wedstrijden die er die dag gespeeld worden. betFIRST doet al het mogelijke om je zo goed mogelijk te informeren en op de hoogte te houden van het laatste sportnieuws. Je krijgt uitgebreide statistieken en lijsten die de restultaten en de juiste scores van alle relevante wedstrijden omvatten. Hiermee geven we een duidelijk signaal dat we enkel het beste voor al onze leden willen.

Buiten voetbal zijn er natuurlijk nog veel meer sporten waar je kan op wedden. Zo hebben we ook snooker, volleybal, handbal, basketbal en zelfs wintersport. Al deze weddenschappen zijn gemakkelijk op te volgen met betFIRST TV. betFIRST TV is gratis voor al onze leden. De enige vereiste is dat je saldo minstens € 5 moet bedragen als je betFIRST TV wilt kijken. Bij een saldo lager dan dit dien je in de laatste 48 uur een weddenschap te hebben geplaatst.

Mobiel wedden met betFIRST

Als je lid bent van betFIRST hoef je niet steeds thuis achter je computerscherm te zitten. Dankzij de mobiele website en de app kan je nu ook heel gemakkelijk sportweddenschappen plaatsen als je onderweg bent. Alles werkt heel snel en efficiënt. We maken gebruikt van de beste software en dankzij de real-time statistieken kan je op de beste manier gebruik maken van je betFIRST gratis weddenschap.

Voor verdere vragen kan je steeds rekenen op de betrouwbare informatie van onze klantenservice. Wil je meer weten over de betFIRST welkomstbonus of heb je andere vragen aarzel dan niet om contact op te nemen. Ook op onze website staat heel wat informatie.