Beste doeltreffende voetballers van 2017

Deelnemen aan een voetbalwedstrijd is een zaak, erin slagen de bal in het doel te trappen, is een andere zaak. Dit geldt ook voor weddenschappen op sportwedstrijden. U kan goksites bezoeken en het sportnieuws op de voet volgen, zodat u goed voorbereid bent, maar winnen vraagt een heel andere mentaliteit. Wedden, gratis of niet, is ook een kunst. Laat u alvast inspireren door de voetbalhelden van 2017, die het goede weer maken in voetballand, door vele malen het doel met succes te treffen. Voetballers als Irakli Sikharulidze (Lokomotivi), Beka Mikeltadze (Dinomo Tbilisi), Grigol Dolidze (Torpedo Kutaisi), Fernando Karanga (CSKA Sofia) en Lionel Messi (FC Barcelona) bekleden momenteel de eerste vijf plaatsen van de beste doeltreffende voetballers wereldwijd in het huidige voetbalseizoen (Eredivisie). De lijst is een mooie weerspiegeling van de prestaties van de voetballers. In een oogopslag ziet u de toppers. De resultaten liegen er niet om.

Aantal gespeelde wedstrijden ten opzichte van aantal gemaakte goals

Sikharulidze staat op de nummer 1. Hij speelde tot nu toe dit seizoen 29 wedstrijden en scoorde daarbij 23 keer. Dat is werkelijk een knappe prestatie. U neemt bijvoorbeeld deel aan 29 gokwedstrijden en u wint 23 keer geld. U zou voor minder uw handen in de lucht zwaaien. De nummer 2 in de ranglijst van beste doeltreffende voetballers van het huidige voetbalseizoen is Mikeltadze, hij was aanwezig bij 28 wedstrijden en maakte 13 doelpunten in het totaal. Dat is in ongeveer de helft van de wedstrijden. Op nummer drie staat Dolidze, hij speelde 28 wedstrijden en kon 7 keer de bal in het doel trappen. Karanga staat op de vierde plaats. Hij was er bij in 12 wedstrijden en scoorde evenveel keer. Dat betekent dat hij in elke wedstrijd met succes de bal in het net plaatste. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Vijfde in het rijtje is de welbekende Lionel Messi. Messi was dit seizoen actief aanwezig tijdens 8 voetbalwedstrijden en maakte daarbij 11 doelpunten. Messi maakt meer doelpunten, dan het aantal wedstrijden waaraan hij deelneemt. Dat is nog eens een extra prestatie.

Doeltreffend

Om het doel te kunnen treffen, moet een voetballer omzichtig te werk kunnen gaan. Eenmaal het doel treffen, dat kan iedere voetballer wel, als het een beetje meezit. Om een eerste positie in de lijst van beste doeltreffende voetballers wereldwijd beet te hebben, moet een voetballer wel meer pijlen op zijn boog hebben. Hij moet lichamelijk en geestelijk in topconditie zijn, de spelregels uitstekend beheersen, een goede teamspeler zijn, talent hebben, regelmatig trainen en kunnen schaken. Schaken in de zin dat hij een aantal stappen moet kunnen vooruitdenken op basis van de informatie op het veld en zijn intuïtieve kennis van het voetbal. Vervolgens moet hij dat dan ook nog onmiddellijk kunnen toepassen. De doeltreffendheid die sommige voetballers op het voetbalveld aan de dag leggen, kan ook een aantal fans in het publiek inspireren, om meer doeltreffend te werk te gaan, betreffende de realisatie van hun doelstellingen. Ook in de zakenwereld is het belangrijk om doeltreffend te ageren en te reageren.

Doeltreffend deelnemen aan sportweddenschappen

Hoe bereidt u zich voor, om elke sportweddenschap met succes af te sluiten? Hebt u er al eens aan gedacht wat u nog meer kan verbeteren aan uw techniek van het wedden, om uw resultaten nog meer de hoogte te laten ingaan? Leert u door het te doen, of leert u door te observeren, of beide? Misschien kan u wel een team vormen met een vriend, familielid of collega om uw kennis te bundelen. In de voetbalwereld kan een voetballer ook maar de bal in het doel krijgen, doordat hij deel uitmaakt van een team, dat goed op elkaar ingespeeld is. Als u een rangschikking zou maken, van het aantal gokwedstrijden waaraan u hebt deelgenomen en het aantal keren dat u daarmee geld won, zou u dan ook een goed rapport ontvangen? U doet vast en zeker uw best, net zoals de voetballers dat doen, elke wedstrijd weer. Natuurlijk kan u er ook voor kiezen, om gewoon lekker te genieten van gokwedstrijden en valt de prestatiedrang wat op de achtergrond. Iedereen maakt zijn eigen keuze en de beslissing heeft gevolgen voor het verdere verloop van de resultaten die zullen worden geoogst. Topvoetballer hebben duidelijk een ding gemeen: ze willen absoluut scoren!

Lionel Messi

Messi valt op doordat hij meer doelpunten maakt, dan het aantal wedstrijden waar hij bij is. Met een score van 11 goals op 8 wedstrijden, wordt Messi door zijn fans op handen gedragen. Dat is een echt teken dat we met een voetbalgod te maken hebben. Messi wordt nu al omschreven als een voetballegende van FC Barcelona. Hij heeft de club mee helpen groot maken. FC Barcelona heeft dankzij Messi nu een ontzettend goede reputatie. Messi kan niet alleen ontzettend precieze doelpunten maken, maar hij weet ook de meest strategische doelpunten te maken. Hij is technisch heel sterk en kan zelfs met drie tegenspelers de bal perfect bij zich houden. Hij weet als geen ander alles over het belang van welke doelpunten wanneer het meeste effect hebben. Daarmee is Messi een voetbalwonder. Iedereen kent de naam Messi in de voetbalwereld en daarbuiten.

Vlooi

Omdat hij zo klein van gestalte is, heeft hij de bijnaam ‘vlooi’, maar die bijnaam zal zeker ook gekozen zijn, omdat Messi zich niet gemakkelijk laten vangen. Wanneer hij de bal in bezit heeft, kan bijna niemand hem de bal ontfutselen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Messi wereldwijd erkenning verdiend heeft door middel van een aantal awards. Vlooien worden moeilijk getemd en de wereld wil ook Messi niet temmen. We zien Messi allemaal graag scoren. We koesteren de verwachting dat hij het goed doet, we hebben vertrouwen in zijn kunnen en het voelt goed, achter Messi te staan. Op zulke mensen kunnen we bouwen in een team, mensen die niet alleen met woorden toveren, maar die effectief ervoor zorgen dat de resultaten er zijn. Dat zijn de helden van vandaag.