De Zebra’s kronen zich tot e-sportkampioen van België

Met de creatie van e-sportteams hebben de sportieve clubs een oplossing uitgewerkt, om hen tijdens nationale en internationale toernooien te vertegenwoordigen. Het e-sportteam verbonden aan de Zebra’s, werkte zich zo onlangs op een positieve manier in de kijker. Een nieuwe kampioen is opgestaan. De Zebra’s sloten namelijk het e-sportseizoen met een verdienstelijke overwinning af. Dankzij de uitbreiding naar de e-sport, trekt Royal Charleroi Sporting club een ruim, ander en jonger publiek aan, dat zich op termijn ook voor de fysieke voetbalclub zal interesseren. Het team is sinds april 2017 actief onder leiding van coach Sébastien Conreur. Op internationaal vlak scoort het team ook hoge ogen, daar het de zesde plaats op het ESL BeNeLux behaalde. Volgens hun manager is dat nog maar het begin van hun zegetocht.

Gouden team

Het gouden team van de Zebra’s dat zich op e-sportgebied verdienstelijk naar de top werkt, bestaat naast coach Sébastien Conreur en manager Phillip Bouillon uit vijf leden: Maximilien Lambert, Maarten Van Dyck, Maxime Bertholet, Fréderic Denis en kapitein Tom Van Frausum. De groepsleden worden door een sterke leiding gesteund. Bovendien kunnen ze eveneens genieten van dezelfde voordelen en van dezelfde infrastructuur als de leden van de fysieke voetbalclub. Op die manier beschikken ze over meer dan voldoende middelen, om een indrukwekkende groeispurt te maken. De toekomst lacht de groepsleden dan ook toe. Niets staat hen in de weg om in de toekomst ambitieuze doelstellingen waar te maken. De fans van het e-sportteam hebben genoeg redenen om zich over de toekomst van hun helden te verheugen.

E-sport als strategie

Door de keuze te maken om zich in de e-sport verder te ontwikkelen, heeft voetbalclub Royal Charleroi Sporting club een verstandige stap in de goede richting gezet. Het blijkt een succesvolle groeistrategie. Niet alleen kenmerkt het team zich als een moderne voetbalploeg, het toont eveneens aan dat het verstand heeft van zakendoen. Meer en meer jongeren zoeken online contact met elkaar. Er is een nieuw doelpubliek ontstaan. Online gaat er een nieuwe wereld voor de voetbalclub open. Jongeren die aangetrokken worden tot de e-sport, leren meer over het bestaan van de fysieke voetbalclubs en worden op termijn getrouwe aanhangers van die clubs. Het e-team van de Zebra’s is erg ambitieus en laat geen kans onbenut, om de wereld te veroveren.

Zebra’s zien de toekomst in schitterende kleuren

Zwart-wit denken is uitgesloten voor het e-sportteam van de Zebra’s. Het ziet de toekomst in schitterende kleuren. Het e-team is nog niet zo lang actief, maar slaagt er op korte termijn wel in om alle aandacht op zich te vestigen. De resultaten liegen er niet om. De effectieve en efficiënte steun maken een groot verschil. Het e-sportteam kan gebruikmaken van professionele instrumenten die in het leven geroepen zijn, om winst te verzekeren. Omdat het e-sportteam van de Zebra’s er niet alleen voor staat, oogt de toekomst voor de leden rooskleurig. Als liefhebber van wedden op online sportwedstrijden, kan u zich ook met een sterk team omringen. Zo zal uw succes verdubbelen. Uw regelmatige bezoeken aan de online websites voor sportwedstrijden zijn een goede voorbereiding om uw financiële toekomst veilig te stellen. U zal meer kennis opdoen en zo betere beslissingen treffen. U kan starten met gratis wedden en daarna geld inzetten op de online sportwedstrijden.

Trotse Belgen

De Belgen hebben opnieuw een reden om trots te zijn. Op de grote wereldkaart vormen we slechts een klein landje, maar telkens als we kampioen in een bepaalde discipline worden, glimmen we van trots. Het e-sportteam van de Zebra’s heeft de aandacht van ons land getrokken. We hebben onze sporen weer verdiend. Nu is het de kunst om ook buiten België een goede reputatie op te bouwen. De wereld lacht ons toe. De zwart-witte strepen van de Zebra’s vallen op. We zien de Zebra’s steeds meer door het globale e-landschap bewegen. E-sport is minstens even fascinerend als voetbal. Er zijn winnaars en verliezers. Fans kijken reikhalzend uit naar elke wedstrijd. Voor elke winst moet er hard worden getraind. Niemand krijgt een titel zomaar als geschenk uit de hemel toegeworpen. Wie trots wil zijn op zijn prestaties, moet eerst flink aan de weg naar succes timmeren.

Positief denken wordt beloond

Niemand had kunnen vermoeden dat de Zebra’s zo snel kampioen zouden worden. Maar met de juiste instelling en positief denken worden heel wat dromen waar. De Zebra’s gingen ervoor en deden wat ze konden, om hun team te laten slagen in zijn opzet. Ze geloofden in zichzelf en omringden zich met de juiste steun. Ze beschikten slechts over een korte periode om indruk te maken. Zebra of leeuw, iedereen heeft de kans om mooie prestaties neer te zetten. Wat ook onze achtergrond en ervaring zijn, zolang we maar actie ondernemen om dichter bij onze doelstellingen te komen, wordt de wereld weer een stuk leefbaarder. We voegen betekenis aan ons leven toe en inspireren anderen om eveneens extra waarde te scheppen. Een kampioen vindt altijd wel een manier, om te laten zien wat er mogelijk is.

Net als een zebra

Het e-sportteam van de Zebra’s heeft zijn naam niet gestolen. Net als echte zebra’s zijn de teamleden zeer sociaal, levendig en zeer actief. Opgeven staat niet in hun woordenboek. Ze tonen een krachtig uithoudingsvermogen. Ze volgen de instructies van coach en manager nauwgezet op. Daarbij doen de Zebra’s alles met een glimlach. Het team krijgt alle prioriteit. Daardoor hebben de groepsleden een zeer sterke band. Dat sterke groepsgevoel geeft hen vleugels. We kunnen altijd wel een voorbeeld nemen aan moeder natuur. Het is niet voor niets dat er sprake is van het dierenrijk en het mensdom. Dieren hebben geleerd, zich aan de steeds veranderlijke omstandigheden aan te passen. Wij, mensen, kunnen er heel wat van opsteken. Typische eigenschappen die we bij dieren terugvinden, kunnen ons helpen overtuigen dat karakter en inzet de voorbode van succes zijn. Actie is de sleutel tot succes.