Beoordeling betFIRST

Eerste storting tot wel €200
betFIRST app
betFIRST TV
+10.200 evenementen en 6 gratis sportcategorieën
In-game statistieken
87%
Design
85%
Promoties
92%
Mobiel
90%
klantendienst

betFIRST

betFIRST trekt al onmiddellijk de aandacht met de volgende slogan: ‘FIRST IN FUN, FIRST IN CASH’. De goksite wil dan ook gezien worden als de beste goksite waar gokplezier en geldwinst hand in hand gaan. U kan er deelnemen aan allerlei sportwedstrijden, alsook genieten van virtuele sporten. Live wedden mag en kan u ook via betFIRST. Deze goksite verdient een goede beoordeling omdat de site niets aan het toeval overlaat om u als gebruiker waar voor uw geld te geven.

Promoties worden afzonderlijk aangekondigd. Zo hebt u als gebruiker van de site een goed beeld waar u hoeveel geld kan verdienen. Daardoor kan u goede gokbeslissingen nemen. Als welkomstgeschenk krijgt u 100 euro terugbetaald op uw eerste weddenschap. Als dat geen mooi geschenk is! Er zijn nog tal van andere promoties die ervoor zorgen dat u graag opnieuw een bezoekje brengt aan betFIRST. Via promoties wordt u heerlijk aangemoedigd om ook een gokje te wagen.

Gevarieerd sportaanbod

Via een zoekmachine gaat u op zoek naar een specifieke sportweddenschap. Dagelijks worden de sportweddenschappen aangeduid, die diezelfde dag nog plaatsvinden. Verder plaatst betFIRST verscheidene sportwedstrijden extra in de kijker zoals bijv. de Wereldbeker U20, WK-kwalificaties – Europa, Oefeninterlands TV, enz. Via de tab ‘Kalender’ verschijnt het aanbod aan sportwedstrijden per tijd: dit kan variëren van 10 minuten, 30 minuten, tot 1 uur, 3, 6 en 12 uren. Deze tijdsaanduiding krijgt van ons een goede beoordeling.

betFirst

De site geeft eveneens aan welke sportwedstrijden vandaag, morgen en overmorgen plaatsvinden. De tab ‘Alle Sporten’ informeert u erover welke sporten wanneer plaatsvinden. U heeft een ruime keuze: voetbal, tennis, basketbal, virtuele sporten, wielrennen, Australian footbal, boxing, cricket, enz. Elke sportliefhebber vindt hier zijn geliefkoosde sport. Het aanbod is erg ruim. betFIRST zet zijn beste beentje voor om u een aangename gokervaring te bezorgen. U kiest de sportwedstrijd die u het meest interessant vindt en u bent vertrokken!

Mobiele versie

betFIRST is helemaal mee met de modernste technologie. Op ieder mobiel toestel kan u de app van betFIRST downloaden. Live Streaming maakt het mogelijk dat u meer dan 10.200 evenementen per jaar kan volgen. In-game statistieken zorgen ervoor dat u steeds op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen waardoor u nog beter voorbereid bent om het gokspel te winnen. U kan gokken op meer dan 60 sporten. Door de app en daaraan verbonden notificaties krijgt u snel toegang tot de beste promoties. De regeling van het geldverkeer is veilig en snel.

Dankzij betFIRST TV kan u een sportevenement live bekijken vanaf uw computer of door gebruik te maken van de mobiele versie. De sportwedstrijden die kunnen bekeken worden via betFIRST TV, hebben een icoontje gekregen. betFIRST legt duidelijk uit welke stappen u moet ondernemen om betFIRST TV te bekijken. Deze toepassing is gratis voor leden met een account. Het aanbod aan sport is kwalitatief hoogstaand. U kan er de meest recente resultaten van de live weddenschappen opvolgen.

Veiligheid

betFIRST wil een veilige omgeving creëren voor zijn gebruikers. Betrouwbaarheid van de website wordt gezien als zeer belangrijk. De website wordt continue gescreend. Om deze redenen worden alle betalingen en transacties compleet veilig afgewikkeld. De betaalmethodes worden overzichtelijk opgesomd. Dit zorgt ervoor dat u met een goed gevoel aan het betalingsverkeer deelneemt.
Sagevas S.A., het bedrijf dat de dienstverlening van betFIRST verzorgt, beschikt over de officiële vergunning van de Belgische Kansspelcommissie om online weddenschappen te mogen organiseren. betFIRST vraagt elke gebruiker de algemene voorwaarden goed door te nemen, zodat u uw rechten en plichten kent vooraleer u aan wedstrijden deelneemt. De site adviseert om juridisch advies in te winnen, wanneer u toch nog bijkomende vragen hebt.

Klantendienst

De klantendienst van betFIRST is 24/7 beschikbaar voor al zijn klanten. De medewerkers van de klantendienst zijn bereikbaar via allerlei manieren: via chat, telefoon (voor sport accounts), e-mail (betreffende algemene vragen), fax en via de post. Hierdoor voelt u zich als klant steeds welkom met al uw vragen. Gesprekken via de telefoon worden geregistreerd en dienen om de klantendienstservice te optimaliseren. betFIRST laat ook weten dat de site er alles aan doet, om klachten van ontevreden klanten zo snel mogelijk op te lossen. Als betFIRST daar niet in slaagt, mag u de Kansspelcommissie contacteren. Volgens onze beoordeling is dat een bewijs van uitstekende dienstverlening. betFIRST wil duidelijk dat u als klant geholpen wordt.

Conclusie

betFIRST krijgt van ons een goede beoordeling. De goksite wil de nummer 1 zijn betreffende gokplezier en geldwinst. Om dit doel te bereiken, is de goksite 100% gericht op de klant, die de klantendienst via allerlei kanalen (chat, telefoon, fax, e-mail en post) 24/7 kan contacteren. Wat betFIRST vooral interessant maakt, zijn betFIRST TV en de betFIRST app. Hierdoor krijgt u als gebruiker een mobiele toegang tot meer dan 10.200 sportevenementen en zes gratis sportcategorieën. U hoort het goed. Gratis klinkt altijd positief in de oren van de klant.

betFIRST wil een veilige omgeving creëren voor zijn gebruikers. Alle gebruikers worden ertoe opgeroepen de algemene voorwaarden goed door te nemen. Zo zijn ze perfect op de hoogte van hun rechten en plichten. Mochten klanten van betFIRST toch nog bijkomende vragen hebben, dan roept betFIRST hen op, bijkomend juridisch advies in te winnen. Alle betalingen en transacties gebeuren in volledige veiligheid. De site wordt dan ook voortdurend gecontroleerd.

De brede waaier aan promoties en sportweddenschappen, de terugbetaling van 100 euro als welkomstgeschenk, de mobiele toegang via de betFIRST app en de aanwezigheid van betFIRST TV maakt van betFIRST een zeer aantrekkelijke goksite. U zal u hier vlug welkom voelen wetende dat de klantendienst u constant ondersteuning aanbiedt. Doordat betFIRST mee evolueert met de technische ontwikkeling wordt het een fluitje van een cent om via de mobiele versie een gokje te wagen op een van de talrijke sportwedstrijden die de goksite voor u in de aanbieding heeft.