KAA Gent en Club Brugge nemen het tegen elkaar op

De Belgische voetbalwereld maakt zich stilaan op voor een zeer spannende voetbalwedstrijd. De tegenstanders van de wedstrijd, KAA Gent en Club Brugge, weten dat de fans naar deze wedstrijd uitkijken. Tot nu toe deed Club Brugge het erg goed. Uit de resultaten van de tussenstand blijkt dat Brugge aan de top staat. Met 17 gewonnen wedstrijden en 2 verloren wedstrijden geeft het Brugse team aan, dat het klaar is, om elke tegenstander met succes uit te schakelen. Op plaats vier van de rangschikking vinden we Gent terug. Gent won tot nu toe 10 wedstrijden en moest in 7 wedstrijden het onderspit delven. Gaat u als liefhebber van wedden op online voetbalwedstrijden dieper in op de huidige cijfers, dan lijkt Brugge alle twijfels betreffende de uitkomst van de wedstrijd weg te werken. Misschien wordt dit wel uw eerste en beste investering in online weddenschappen van het nieuwe kalenderjaar. Kiest u puur voor het plezier voor het wedden op de sportieve resultaten, dan zal u daar beslist ook vrede uit putten.

Even een terugblik op de laatst gespeelde wedstrijden

Gent tegen Antwerp

Gent speelde op 24 januari 2018 in het Bosuilstadion in Deurne tegen Antwerp. De stand van de wedstrijd geeft een duidelijk inzicht in de sterkte van beide teams. Het werd een gelijkstand. De teams bleken elkaar waard te zijn. Roman Yaremchuk zorgde voor het eerste doelpunt van de wedstrijd tegen Antwerp. Antwerp reageerde met een gepast antwoord. Limbombe scoorde de tweede goal van de wedstrijd. De eerste helft van de wedstrijd was adembenemend, de tweede helft van de wedstrijd verliep chaotischer. Zoals in elke competitie tellen de resultaten en de stand 1-1 tussen Gent en Antwerp werd een feit.

Brugge tegen Oostende

Op 25 januari 2018 neemt Brugge het op tegen Oostende. Na deze wedstrijd weten we zeker hoe de kansen van Brugge gesteld zijn voor de komende wedstrijd op 28 januari 2018 tegen Gent. Slaagt Brugge er opnieuw om een wedstrijdzege op zijn naam te schrijven, dan slaan de harten van de Brugse fans op hol. De verwachtingen van de fans zijn hooggespannen. De klok tikt langzaam verder. Iedereen kijkt uit naar de wedstrijd en de resultaten ervan. Gent liet een wedstrijd eerder niet met zich sollen. Wanneer Brugge hetzelfde spoor volgt, dan wordt de wedstrijd tussen Brugge en Gent van 28 januari 2018 in de Ghelamco in Gent een feest voor de voetballiefhebbers.

De scheidsrechter beslist

Jonathan Lardot zal als scheidsrechter de wedstrijd tussen Gent en Brugge in rechte banen leiden. De teams zijn gewaarschuwd. De scheidsrechter beslist uiteindelijk in geval van twijfel over het resultaat van de wedstrijd. De gele en rode kaarten worden zonder aarzeling aan een van de spelers uitgedeeld, wanneer die de regels van het spel overtreden. Lardot is met zijn 33 jaar nog jong, maar heeft al enkele jaren ervaring achter de rug. Sinds 2011 duikt zijn naam op tijdens de Jupiler Pro League. De scheidsrechter heeft een belangrijke taak tijdens de voetbalwedstrijd om knopen door te hakken. In het heetst van de strijd is dat soms broodnodig. De teams willen erg graag winnen en de passie krijgt dan de bovenhand. Iemand moet dan het hoofd koel houden. Lardot bereidt zich in alle rust voor en gaat zijn verantwoordelijkheid niet uit de weg.

Alles op een rijtje zetten

De tegenstanders zijn gekend. Er wordt een laatste keer gekeken naar de resultaten van de vorige wedstrijden. De cijfers liegen er niet om. De naam van de scheidsrechter is onthuld. De rangschikking maakt duidelijk hoe sterk de teams zijn. Als u alle feiten en cijfers op een rijtje hebt gezet en ook de sportberichten op een van onze websites voor online gokken hebt gevolgd, bent u perfect in staat om zelf de beste voorspellingen over de komende voetbalwedstrijd tussen Gent en Brugge te doen. Na een aantal keer met succes op de wedstrijdresultaten gegokt te hebben, voelt u zich als een vis in het water en zal u steeds meer trefzekere beslissingen nemen. Wedden wordt voor u dan een tweede natuur. Uw zelfvertrouwen groeit met elke wedstrijd. De beloning volgt. De kassa rinkelt. Uw ogen glinsteren steeds meer, want u bent een voetbaldeskundige geworden. U mag met trots terugblikken op uw ontwikkeling. U bent gegroeid in uw vak.

Comfortzone verlaten

Groeien gaat niet zonder de comfortzone te verlaten. Iedereen die zijn potentieel volledig tot uiting wil laten komen, moet op een dag de moed vinden, om zijn of haar comfortzone de rug toe te keren. Alle ambitieuze voetbalspelers deden het ons voor, alsook de scheidsrechters. Ook u, als sportliefhebber, hebt gedurfd, de nodige risico’s aan te gaan, toen u met wedden op online wedstrijden startte. De eerste stappen werden gezet. U leerde met vallen en opstaan en leert nog elke dag bij. Daarbij hebt u bewust of onbewust uw comfortzone opgegeven. U hebt uw vleugels gestrekt en u hebt het oude losgelaten. U kreeg nieuwe inzichten en ontwikkelde een fijner vermogen om analytisch te oordelen. Eenmaal u van uw nieuwe ervaringen proefde, groeide u snel. Ondanks alle uitdagingen hebt u geleerd uw evenwicht te bewaren. De wereld ziet er anders uit. U kijkt met nieuwe ogen naar elk aspect van het leven.

Ervaring leert

Iedereen wordt rijker met elke nieuwe ervaring. Voetballers zouden niet tot topsporters kunnen uitgroeien, als ze niet regelmatig zouden voetballen. Scheidsrechters hebben de wedstrijden nodig, om hun theoretische voetbalkennis aan de praktijk te toetsen. U kan nog zoveel over sportwedstrijden en kansberekening lezen, maar als u nooit uw eerste stappen inzake online sportweddenschappen doet, komt u geen meter verder. Elke ervaring brengt de noodzakelijke kennis. De kunst om onze oude gewoonten los te laten, is nauw verweven met de kunst om nieuwe ervaringen op te doen. De wereld behoort toe aan de durvers en de doeners. Het leven is er om geleefd te worden. Theorie en praktijk dansen elegant zij aan zij.