Finale met Siniakova en Halep. Sharapova ligt eruit

De zesde editie van de Shenzhen Open in China is net achter de rug. Het publiek kon de eerste week van januari 2018 weer dagenlang van de spannende tenniswedstrijden smullen. Tijdens de halve finale maakte Siniakova haar dromen waar. Ze won in drie sets (6-2, 3-6 en 6-3) van Sharapova. De eerste set eindigde in het voordeel van Siniakova, dan vocht Sharapova even terug. Ten slotte was de derde set weer voor Siniakova. Sharapova mocht meteen de wedstrijd verlaten. Siniakova droomde stilletjes verder. Misschien was winst in de finale ook voor haar weggelegd. De tennisgoden beslisten er echter anders over: niet Siniakova, maar Halep mocht de overwinning op haar naam schrijven. De nummer 1 van het vrouwentennis liet met trots haar tenniskunsten zien. Zo won Halep in drie sets van haar concurrente: het werd 6-1, 2-6 en 6-0. De finale was gespeeld.

Het verschil tussen droom en realiteit

Topsporters hebben de kans om het verschil tussen droom en realiteit te proeven. Ze werken gedurende een zeer lange tijd aan hun conditie en kracht, om vervolgens tijdens de uiteindelijke competitie stevig toe te slaan. U hebt ook de kans om te proeven van succes. Houdt u van wedden op online sportwedstrijden, dan kan u zelf uw kansen op succes doen stijgen. Door uzelf goed voor te bereiden en uw kennis betreffende tennis te verhogen, kan u in de realiteit ervaren, wat het is, om geld te met uw passie te verdienen. Het beleven van uw passie en er nog geld voor krijgen, dat is een gelukkige combinatie, waar velen naar streven. Halep kon haar passie voor tennis tijdens de finale van de Shenzhen Open in China met winst in de finale bezegelen. De nummer 1 van het vrouwentennis was in de wolken. Haar fans konden hun geluk niet op.

Halep maakt Roemenië trots

Heel Roemenië is erg trots op Halep. De nummer 1 van het vrouwentennis is er immers geboren. De jongere generatie vrouwelijke tennissers uit Roemenië willen maar al te graag in haar voetsporen treden. Ze worden verblind door al het goud dat Halep in haar professionele loopbaan als tennisster heeft verzameld. Ze hopen dat als Halep het kan waarmaken, zij het op een dag ook kunnen doen. Hoop motiveert en inspireert. Bovendien weten de Roemenen dat jong begonnen, half gewonnen is. Halep zelf startte met tennis op de zeer jonge leeftijd van 4 jaar. Toen ze haar oudere broer tennis zag spelen, wilde ze dat zelf ook. Dat bleek een ontzettend goede beslissing. Het tennissen op jonge leeftijd heeft Halep geen windeieren gelegd. 18 jaar later wint ze als de nummer 1 van het vrouwentennis immers de Shenzhen Open in China. Wie had dat kunnen vermoeden? Haar broer kan zijn glimlach niet verbergen. Dat kleine zusje van vroeger is een echte tennisster geworden en haar ster is nog lang niet uitgedoofd.

Een sportief sprookje komt uit

Telkens wanneer een droom uit komt, lijkt het wel op een sprookje. De omstandigheden lijken allemaal mee te zitten. Magie hangt in de lucht. De heldin van dit tennissprookje zal zoveel anderen op het idee brengen, ook hun kansen in de tenniswereld te wagen. Halep volgde met toewijding haar hart. Ze begon als kleine uk aan haar droom te werken en vele jaren later plukt ze daar nog de vruchten van. Haar broer zit er voor iets tussen. Ze deed het niet alleen en omringde zich met een sterk team. Heel misschien was de verhaallijn wel helemaal anders gelopen, mocht Halep haar broer niet hebben zien tennissen. Waarschijnlijk moest het zo verlopen en was Halep voorbestemd om de nummer 1 te worden. Haar inzet werd beloond. In Roemenië beseffen ze maar al te goed, wat Halep deed voor hun land. Roemenië werd met Halep duidelijk op de kaart gezet.

Een spel van eliminatie

Tennis is een spel van eliminatie. Telkens valt er een speler af tot er nog maar eentje overblijft. Dat wordt dan de winnaar of winnares van de tenniswedstrijd. Elke tennisser moet zijn of haar aandacht er dus bijhouden. Een paar seconden de aandacht laten afdwalen, kan al fataal zijn. De tennisbal wacht niet tot de tennisser er klaar voor is. Wanneer de bal beweegt, moet hij opgevangen worden. Dat zijn de regels van het spel. Wanneer u beslist om uw geld en tijd in wedden op online tenniswedstrijden te investeren, moet u ook een spel van eliminatie spelen. U moet op een intelligente manier de juiste keuzes maken en uitschakelen wat niet tot succes leidt. Stap voor stap elimineert u de factoren die niet belangrijk zijn. Wie het meest effectief dat spel van eliminatie speelt, kan al snel op goede resultaten rekenen. Dat smaakt altijd naar meer.

De nummer 1 van de wereld worden, vraagt meer dan geluk alleen

Geluk alleen is niet genoeg om de nummer 1 van de wereld te worden. Er komt zoveel meer bij kijken. Het publiek ziet de topsporter enkel aan het werk tijdens de competitie, maar de sporter is al langer aan zijn of haar opmars beter. Terwijl de meeste mensen nog lang uitslapen tijdens het weekend, is de topsporter al lang aan het oefenen om zijn sportieve kunsten steeds beter te beheersen. Gedurende het hele jaar volgt de sporter een gebalanceerd dieet om lichaam en geest tot topprestaties aan te zetten. Het publiek geniet van allerlei soorten maaltijden en hoeft zich in niets te beperken. De topsporter moet dingen opgeven. Het publiek mag die dans ontspringen. Velen dromen ervan de nummer 1 te worden, maar beseffen niet altijd, wat een persoon ervoor moet doen, om die droom te bereiken. Geluk alleen volstaat niet. Dat is duidelijk. Wie de nummer 1 van de wereld wil worden, moet in staat zijn, alles achter zich te laten, wat afleidt van die ene grote missie: de beste in zijn vak te worden. Talent drijft boven, maar er moet voor worden gewerkt.